JE AUTO THUIS OPGEHAALD

GEGARANDEERD BOD BINNEN 1 UUR

Wie is Autoverkoop Partner?

Autoverkoop Partner is onderdeel van Autotaxatie Partners. Autotaxatie Partners is al ruim 20 jaar een betrouwbare partner van merkdealers. We taxeren de inruilauto’s die ze aangeboden krijgen. Ook voor merkdealers doen we een gegarandeerd bod op basis van de online verkregen informatie. Dat doen we bijna 175.000 keer per jaar! Hierdoor weten we als geen ander wat een auto waard is en welke afnemer de beste prijs wil geven. We hebben een groot netwerk van ruim 130 geselecteerde afnemers opgebouwd voor de in- en verkoop van auto’s. Binnen het afnemersteam hebben we voldoende vraag naar alle merken en soorten auto’s zoals personenwagens, bedrijfswagens maar ook export auto’s. We kunnen dus altijd rekenen op een goede prijs! 

Nu ook voor consumenten

Het is niet meer zo vanzelfsprekend dat iemand een auto inruilt. Door de veranderende mobiliteit zijn er steeds meer vormen van bezit en gebruik. Denk aan private lease, maar bijvoorbeeld ook aan deelauto’s. Als verkoper word je steeds creatiever in je zoektocht naar de beste deal. Door deze trend stellen we onze dienstverlening nu ook beschikbaar aan jou als consument. Zo krijg jij een goed bod voor je auto en komt jouw auto zonder moeite bij een nieuwe eigenaar terecht. 

Geen gedoe met de verkoop van jouw auto

Zelf je auto verkopen via Marktplaats, AutoScout24 of andere verkoopsites is natuurlijk mogelijk. Maar alle telefoontjes en berichten beantwoorden is best een gedoe. En dan hebben we het nog niet over de mensen die langs willen komen voor een proefrit en de onderhandelingen die je moet voeren. Ons professionele team neemt jou al dit werk uit handen. Zij kijken zorgvuldig naar jouw auto en beoordelen de staat en de actuele marktwaarde. Zo weet je zeker dat je een goed bod voor je auto krijgt. Dat is zonder gedoe je auto verkopen voor de beste prijs!

Jij betaalt niks voor de verkoop van jouw auto

We horen je al denken: dat klinkt leuk, maar wat kost mij dat? Dan hebben we goed nieuws: onze verkoopservice is kosteloos voor jou als klant! De afnemer die jouw auto koopt, betaalt ons een vergoeding. Hierdoor kan ons team alles goed en snel voor jou regelen.