JE AUTO THUIS OPGEHAALD

GEGARANDEERD BOD BINNEN 1 UUR

 

 

 

 

Jouw Volvo verkopen?

 

Zoals je misschien al eens hebt ervaren is het verkopen van een auto een tijdrovend proces. Bij Autoverkoop Partner garanderen wij een soepele procedure waarbij wij alle zorgen uit handen nemen.
Klinkt dit als muziek in jouw oren en ben jij momenteel op zoek naar de beste manier om jouw Volvo te verkopen? Lees dan even verder!
Volvo verkopen

Waarom bij Autoverkoop Partner?

Volvo is een Zweeds automerk dat wereldwijd bekend staat om zijn veiligheid en betrouwbaarheid, zijn elegante en stijlvolle ontwerpen en uitstekende prestaties op de weg. Als je overweegt om jouw Volvo aan ons te verkopen, kan je er zeker van zijn dat je bij ons een eerlijke prijs krijgt. Wij houden rekening met de leeftijd, kilometerstand en algehele conditie van jouw auto bij het bepalen van de waarde. We willen er zeker van zijn dat je een eerlijke prijs krijgt en dat we een win-win situatie voor beide partijen creëren.

 

In tegenstelling tot handelaren, die vaak alleen het laagst mogelijke bod bieden om hun winstmarge te maximaliseren, werken wij met een compleet netwerk van gespecialiseerde inkopers. Dit stelt ons in staat om het hoogste bod voor jouw Volvo te regelen, zonder dat je hoeft te onderhandelen. Binnen één uur na aanmelding ontvang je van ons een gegarandeerd bod, zonder dat er achteraf nog handjeklap wordt gedaan om de prijs aan te passen. Als je ons bod accepteert, kan je jouw Volvo snel en gemakkelijk verkopen, zonder gedoe of verborgen kosten.

Ben je nog aan het twijfelen of je jouw Volvo niet beter gewoon zelf kan verkopen? Vergeet dan niet het volgende:
 • Beperkt bereik
  Als je de Volvo zelf verkoopt, is het bereik beperkt tot je eigen netwerk en lokale markt. Hierdoor kan het moeilijker zijn om potentiële kopers te vinden die bereid zijn om de vraagprijs te betalen.

 • Gebrek aan expertise
  Het verkopen van een Volvo kan ingewikkeld zijn, vooral als je niet bekend bent met de markt. Hierdoor kan het moeilijk zijn om de juiste prijs te bepalen en de auto op de juiste manier te presenteren.

 • Tijd en energie
  Het verkopen van een auto kost tijd en energie, zoals het maken van advertenties, het onderhandelen met potentiële kopers en het regelen van de administratieve afhandeling van de verkoop. Dit kan ten koste gaan van je tijd en energie voor andere belangrijke zaken.

  Hoe lost Autoverkoop Partner dit op voor jou?

  Wij laten eerlijke afnemers bieden op jouw Volvo. De afnemer die jouw auto het liefste heeft, biedt het meest en zal ‘m krijgen. Zo heb jij altijd het beste bod op jouw Volvo. En dat allemaal, zonder dat je er iets voor hoeft te doen! 

  Bij Autoverkoop Partner maken wij geen onderscheid. Wij zijn geïnteresseerd in alle modellen. Denk hierbij aan de: V40, V60, V90, XC40, XC60, XC90 Cross Country, S60, S90, C40

  Waarom zou je overwegen om jouw Volvo aan ons te verkopen? Er zijn verschillende redenen waarom je mogelijk zou willen verkopen, waaronder:

  • Je wil jouw Volvo upgraden naar een nieuwer model
  • Je hebt een nieuwe auto gekocht en je wil de oude auto verkopen
  • Je krijgt een auto van de zaak en je hebt jouw huidige Volvo niet meer nodig
  • Je gaat private leasen dus jouw Volvo wordt overbodig

  Hoe werkt Autoverkoop Partner?

  Ongeacht uw reden om te verkopen, kunnen we je helpen om snel en gemakkelijk van jouw Volvo af te komen en je een eerlijke prijs te bieden. Maar hoe gaan wij precies te werk?

  1.

  Bij Autoverkoop Partner hanteren we een duidelijk en eenvoudig proces voor de taxatie van jouw Volvo. Allereerst vul jij alle relevante gegevens, foto’s en bijzonderheden van jouw Volvo zo compleet mogelijk in op onze website. Vervolgens doen onze specialisten een bod op jouw Volvo.

  2.

  Het gegarandeerde bod voor je auto ontvang je van ons per e-mail. Ga je hiermee akkoord? Gefeliciteerd, dan is jouw auto verkocht! Via een link in de e-mail kan je het bod accepteren. Ga je niet akkoord? Geen probleem. Wij horen dan graag wat de reden hiervan is.

  3.

  Zodra de gegevens zijn ontvangen, plannen we een datum om de Volvo op te halen. Binnen enkele uren ontvang je van ons een voorstel voor het tijdstip. Mocht dit niet schikken, dan kunnen we altijd samen een ander moment plannen.

  4.

  Op de dag van de ophaaldatum zal de chauffeur de Volvo inspecteren om te controleren of alles overeenkomt met de beschrijving die je hebt gegeven. Als alles klopt, wordt het geld direct op jouw rekening gestort. Daarbij ontvang je een vrijwaringsbewijs, waarmee de motorrijtuigenbelasting komt te vervallen. Je dient zelf de verzekering te regelen.

  Andere Volvo eigenaren
  waren je voor

  JE AUTO NU TAXEREN

  Mogen wij voor jou aan de slag gaan? Start nu direct met de verkoop van jouw auto!