JE AUTO THUIS OPGEHAALD

GEGARANDEERD BOD BINNEN 1 UUR

 

 

 

 

Jouw Volkswagen​verkopen?

 

Wil je snel en eenvoudig je Volkswagen verkopen? Bij Autoverkoop Partner helpen wij je graag verder. Wij bieden een betrouwbare en transparante werkwijze zodat jij op een zorgeloze manier snel van jouw auto af bent!
Volkswagen verkopen

Algemene informatie Volkswagen

Volkswagen is een Duits automerk dat wereldwijd bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige auto’s. Het bedrijf is opgericht in 1937 en heeft sindsdien vele iconische modellen geproduceerd, waaronder de Volkswagen Kever, de Golf en de Passat.

Volkswagen heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van innovatie en technologie. Zo was Volkswagen een van de eerste autofabrikanten die zich richtte op de ontwikkeling van elektrische auto’s. Het bedrijf produceert momenteel verschillende elektrische modellen, waaronder de ID.3 en de ID.4.

Naast elektrische auto’s produceert Volkswagen ook benzine, diesel en hybride voertuigen. Het bedrijf heeft een breed scala aan modellen, van compacte stadsauto’s tot luxe sedans en SUV’s. Denk hierbij aan de: Polo, Taigo, T-Cross, T-Roc, T-Roc Cabrio, Golf, Golf Variant, Tiguan, Tiguan Allspace, Passat Varian, Arteon, Arteon Shooting Brake, Multivan en Bedrijfswagens.

Twijel je om jouw Volkswagen elders te verkopen?

Er zijn verschillende situaties waarin je ervoor kunt kiezen om jouw Volkswagen aan Autoverkoop Partner te verkopen. Misschien heb je een nieuwe auto gekocht en wil je snel van je oude Volkswagen af zonder veel tijd en energie te besteden aan de verkoop ervan. Of misschien ben je meer thuis gaan werken en heb je de auto minder nodig? Zo zijn er talloze redenenen waardoor jij kan besluiten om gebruik te maken van onze diensten. 

Ben jij nog niet helemaal overtuigd en ben je erover aan het nadenken om zelf jouw Volkswagen te verkopen? Vergeet dan niet de nadelen:

 • Tijdrovend
  Het verkopen van een auto kan veel tijd en moeite kosten. Je moet adverteren, onderhandelen met potentiële kopers, afspraken maken voor proefritten enzovoort. Dit kan veel tijd in beslag nemen, vooral als je een druk leven hebt.
 • Onzekerheid
  Als je je Volkswagen zelf verkoopt, is het niet gegarandeerd dat je het bedrag krijgt dat je wilt of dat je überhaupt een koper vindt. Er is ook altijd het risico dat de koper later terugkomt met klachten of problemen.
 • Gedoe
  Zelf jouw Volkswagen verkopen kan veel gedoe met zich meebrengen, vooral als je niet veel ervaring hebt met het verkopen van auto’s. Je moet bijvoorbeeld de auto schoonmaken en in goede staat houden voor potentiële kopers, papierwerk regelen enzovoort.
 • Niet de juiste kennis
  Je hebt misschien niet de juiste kennis en expertise om de waarde van jouw Volkswagen goed te bepalen of om potentiële problemen op te sporen. Dit kan leiden tot onderwaardering van je auto of het verkopen van een auto met verborgen gebreken.

Hoe lost Autoverkoop Partner dit op voor jou?

Als gespecialiseerd auto-inkoop bedrijf zijn wij volledig op de hoogte van de actuele marktwaarde van jouw Volkswagen. Daarbij nemen wij al het werk uit handen en zorgen wij voor een snelle en betrouwbare afhandeling van de verkoop. Je hoeft geen advertenties te plaatsen of te onderhandelen met potentiële kopers. In plaats daarvan krijg je binnen een uur een gegarandeerd bod van ons.

Onze werkwijze is zeer eenvoudig en snel. Het proces bestaat uit 4 simpele stappen:

1.

Aanmelding

Je kunt je auto aanmelden via onze website Hier vul je alle benodigde informatie over je auto in. Als je dit op een werkdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur doet, en alle informatie correct is ingevuld, dan ontvang je binnen 1 uur een gegarandeerd bod.

2.

Taxatie

Na je aanmelding gaat ons team direct voor je aan de slag. Het bod dat je ontvangt, is gebaseerd op de actuele marktwaarde van je auto. Hierdoor is het altijd een gegarandeerd bod. Als we nog vragen hebben, dan nemen we contact met je op.

3.

Ons bod

Het gegarandeerde bod voor je auto ontvang je per e-mail. Ga je akkoord? Gefeliciteerd, dan is jouw auto verkocht! Via een link in de e-mail kun je het bod accepteren. Ga je niet akkoord? Geen probleem. Dan horen we graag wat de reden daarvan is.

4.

Overdracht

Als je akkoord gaat met het bod, dan hebben we nog wat aanvullende gegevens en documenten van je nodig. Denk hierbij aan waar de auto opgehaald kan worden en naar welke bankrekening het geld overgemaakt moet worden. Deze gegevens lever je eenvoudig aan via ons systeem. Als alle gegevens compleet zijn, wordt het transport gepland. Op de dag van overdracht controleert de chauffeur of de auto voldoet aan de door jou doorgegeven gegevens. Is dat het geval? Dan kan de verkoopovereenkomst getekend worden. Daarna zorgen wij ter plekke voor de vrijwaring. Met de vrijwaring kun je de verzekering stopzetten en hoef je niks te regelen voor de wegenbelasting, dit stopt automatisch. Als laatste maken wij het geld naar je over.

Kortom, door je Volkswagen te laten inkopen door Autoverkoop Partner bespaar je niet alleen tijd en moeite, maar ben je ook verzekerd van een eerlijke prijs en een vlotte afhandeling van de verkoop. Meld je Volkswagen vandaag nog aan en ervaar zelf de voordelen van onze dienstverlening.

Andere Volkswagen eigenaren
waren je voor

JE AUTO NU TAXEREN

Mogen wij voor jou aan de slag gaan? Start nu direct met de verkoop van jouw auto!