JE AUTO THUIS OPGEHAALD

GEGARANDEERD BOD BINNEN 1 UUR

Onze werkwijze

Je auto aanmelden bij Autoverkoop Partner gaat heel eenvoudig in 4 simpele stappen. Heb je je auto aangemeld op een werkdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur? En heb je alle informatie correct ingevuld? Dan ontvang je van ons binnen 1 uur een gegarandeerd bod. Hoe het daarna verder gaat vertellen we je graag.

De taxatie

Na jouw aanmelding gaat ons team direct voor jou aan de slag. Het bod dat je van ons krijgt, is gebaseerd op de actuele marktwaarde. Hierdoor is het altijd een gegarandeerd bod. Hebben wij nog vragen? Dan nemen wij contact met je op.

Ons bod

Het gegarandeerde bod voor je auto ontvang je van ons per e-mail. Ga je hiermee akkoord? Gefeliciteerd, dan is jouw auto verkocht! Via een link in de e-mail kun je het bod accepteren. Ga je niet akkoord? Geen probleem. Wij horen dan graag wat de reden hiervan is.

Aanvullende gegevens

Heb je het bod geaccepteerd? Dan hebben wij nog wat aanvullende gegevens en documenten van je nodig. Zo horen wij bijvoorbeeld graag waar wij de auto op kunnen halen en naar welke bankrekening wij het geld over kunnen maken. Deze gegevens lever je eenvoudig aan via ons systeem. Uiteraard werk je in een beveiligde omgeving en gebruiken wij je gegevens alleen voor de afhandeling van de verkoop. Lees hier alles over AVG.

Planning van het transport

Als alle gegevens compleet zijn, gaan we het transport plannen. Via een e-mail laten we je binnen 2 werkdagen weten wanneer we bij je langskomen. Heb je liever een andere dag of tijd? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan gerust contact met ons op.

De overdracht

Op de dag dat wij de auto komen ophalen, bellen we je altijd hoe laat we ongeveer bij je zijn. Als we bij je zijn, controleert onze chauffeur of de auto voldoet aan de gegevens die je aan ons doorgegeven hebt. Is dat het geval? Dan kan de verkoopovereenkomst getekend worden. Daarna zorgen we ter plekke voor de vrijwaring. Met de vrijwaring kun je de verzekering stopzetten. Voor de wegenbelasting hoef je niks te regelen, dit stopt automatisch. Als dat allemaal geregeld is, maken we het geld naar je over. Wij gaan niet eerder weg voordat het geld op je rekening staat. Is dat het geval? Dan is de deal afgerond! Is dat relaxed of niet?

JE AUTO NU TAXEREN

Mogen wij voor jou aan de slag gaan? Start nu direct met de verkoop van jouw auto!