JE AUTO THUIS OPGEHAALD

GEGARANDEERD BOD BINNEN 1 UUR

 

 

 

 

Jouw BMW verkopen?

 

Ben je van plan om jouw BMW te verkopen? Dan is het goed om te weten dat er specialisten zijn die zich enkel en alleen bezighouden met het inkopen van auto’s. Waaronder wij, Autoverkoop Partner, met meer dan 20 jaar ervaring in het in- en verkopen van BMW’s.
BMW verkopen

Algemene informatie

over BMW

BMW is een Duits automerk dat wereldwijd bekend staat om zijn luxe en sportieve auto’s. Het merk werd opgericht in 1916 en heeft sindsdien een indrukwekkende reputatie opgebouwd op het gebied van innovatie, design en prestaties.

BMW produceert een breed scala aan auto’s, van compacte stadsauto’s tot krachtige sportauto’s en luxe sedans. Het merk staat bekend om zijn kenmerkende “kidney grille” aan de voorkant van de auto, die een onmiskenbaar designelement is geworden voor het merk.

Met zijn innovatieve technologie en hoge kwaliteitseisen is BMW een belangrijke speler in de automotive industrie en blijft het merk zich ontwikkelen om aan de veranderende behoeften van zijn klanten te voldoen.

BMW’s zijn al jarenlang gewilde occasions op de tweedehands automarkt. Deze auto’s staan bekend om hun sportieve rijervaring, luxe uitstraling en hoge kwaliteit. Er zijn diverse modellen die erg populair zijn, zoals de 3 Serie, de 5 Serie en de X5. Maar ook de andere BMW-modellen zijn zeer gewild en kunnen een aantrekkelijk verkoopbedrag opleveren. Denk hierbij aan de: 1 serie, M1351i xDrive, 2 Serie, M240i Coupé, 2 serie Gran Coupé, M235i xDrive Gran Coupé, 2 Serie Active Tourer, 2 Serie, Gran Tourer, 3 Serie Sedan, 3 Serie Touring, M340i xDrive Touring, 4 Serie Coupé, 4 Serie Gran Coupé, M440i xDrive Grancoupe, 4 Serie Cabrio, i4, i4 M50, 5 Serie Sedan, 5 Serie Touring, 6 Serie Gan Turismo, 7 Serie Sedan, i7, 8 Serie Coupé, 8 Serie Cabrio, 8 Serie Gran Coupé, X1, X2, X3, iX, iX3, X4, X5, X6, X7, Z4 Roadster, Z4 M40i Roadster, i3, iX, iX M60, iX3, M4, M5, M8.

Hoe ga jij jouw BMW

verkopen?

Als je jouw BMW wil verkopen, kun je dit doen bij een handelaar die je het handelsbod geeft. Dit bod is echter vaak de laagst mogelijke prijs, zodat de handelaar nog geld kan verdienen. Bij Autoverkoop Partner werken we anders: we bieden je een eerlijke en correcte prijs voor jouw BMW. Dit bod krijg je binnen één uur en is 100% gegarandeerd. Er wordt niet achteraf nog handjeklap gedaan om de prijs aan te passen.

Bij Autoverkoop Partner werken we niet met één afnemer, maar een compleet netwerk aan gespecialiseerde inkopers. Hierdoor kunnen we het hoogste bod voor jou regelen. Als je dit bod accepteert, heb je jouw BMW verkocht en ontvang je, tijdens ons bezoek voor het ophalen, direct het afgesproken bedrag. Zo kun je snel en zonder gedoe afscheid nemen van jouw BMW.

Maar waarom zou je jouw BMW verkopen?

Misschien ben je toe aan een nieuwe auto, heb je een gezinsuitbreiding gehad of wil je simpelweg van auto wisselen. Wat de reden ook is, het verkopen van jouw BMW bij Autoverkoop Partner heeft vele voordelen.

Allereerst hoef je geen tijd en moeite te steken in het vinden van een koper. Wij nemen het volledige verkoopproces uit handen en zorgen ervoor dat je snel van jouw BMW af bent. Daarnaast hoef je niet te onderhandelen over de prijs: wij bieden je een eerlijke en correcte prijs, zonder gedoe achteraf.

Bovendien heb je bij Autoverkoop Partner de garantie dat je snel en veilig betaald krijgt. We maken het afgesproken bedrag over op jouw bankrekening voordat wij jouw auto meenemen, zodat je geen risico loopt op fraude of oplichting.

Ben jij geïnteresseerd? Zo gaan wij te werk!

1.

De taxatie: Een heel eenvoudig proces waarbij jij alle relevante gegevens, foto’s en bijzonderheden doorgeeft. Hier kunnen onze specialisten direct mee aan de slag gaan voor een passend bod.

2.

Gegarandeerd bod: Binnen een uur ontvang je het bod per e-mail. Indien je hiermee akkoord gaat, is de deal rond! Zo niet? Dan horen wij graag waardoor jij niet overtuigd bent.

3.

Op dezelfde dag ontvang je van ons een tijdstip voor het ophalen van jouw BMW. Maar wij zijn flexibel, dus komt het niet uit? Dan komen we op een beter moment.

4.

Zodra onze chauffeur bij je is, zal hij controleren of jouw beschrijving van de BMW overeenkomt met de werkelijkheid. Indien dit in orde is, wordt het afgesproken bedrag direct op jouw rekening gestort. En als laatste, ontvang je een vrijwaringsbewijs, waarmee de motorrijtuigenbelasting komt te vervallen.

Kortom, wil je jouw BMW snel en zonder gedoe verkopen? Dan is Autoverkoop Partner de ideale partner voor jou.

Andere BMW eigenaren
waren je voor

JE AUTO NU TAXEREN

Mogen wij voor jou aan de slag gaan? Start nu direct met de verkoop van jouw auto!