JE AUTO THUIS OPGEHAALD

GEGARANDEERD BOD BINNEN 1 UUR

 

 

 

 

Jouw

Nissan

verkopen?

 

Ben jij in het bezit van een Nissan en wil je deze op de snelste en meest eenvoudige manier verkopen? Lees dan verder!
Nissan verkopen

Waarom je met Autoverkoop Partner je

Nissan goed kan verkopen.

 • Wij doen een bod op jouw Nissan binnen een uur
 • Alles online, zo verkoop je je Nissan eenvoudig en snel
 • Je hoeft de Nissan niet bij ons te brengen, wij halen ‘m voor je op
 • Bij het ophalen van je Nissan wordt er niet verder onderhandeld
 • Vragen over de verkoop van de Nissan? Wij zijn telefonisch bereikbaar
 • 20 jaar ervaring met het inkopen van Nissans

Wanneer moet je jouw Nissan aan ons verkopen?

   • Je hebt een andere auto gekocht zonder de Nissan in te ruilen
   • Je gaat nu vaker thuiswerken en hebt je Nissan niet meer nodig
   • Je krijgt een auto van de zaak en gebruikt de Nissan niet meer
   • Je gaat je volgende auto kopen bij een particulier en die wil jouw Nissan niet inruilen
   • Je gaat private leasen, dus je Nissan wordt overbodig

   Het kan maar zo zijn dat jij je Nissan wil verkopen. Het is goed om te weten dat er specialisten zijn die zich enkel en alleen bezig houden met het inkopen van auto’s. Autoverkoop Partner heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het in- en verkopen van Nissan. Nissans zijn al jarenlang gewilde occasions op de tweedehands automarkt. Ze zijn doorgaans erg betrouwbaar en rijden bovengemiddeld prettig. Daarbij zijn er ook diverse trendsetters zoals de Qashqai cross-over en de volledig elektrische Leaf. Beide Nissan-modellen die ook gebruikt zeer interessant zijn overigens.

   Je kan jouw Nissan verkopen bij een handelaar die je het handelsbod geeft. De handelsprijs is uiteraard de laagst mogelijke prijs, zodat de handelaar nog geld kan verdienen. Dat doen wij bij Autoverkoop partner anders: je kunt voor jouw Nissan een eerlijke en correcte prijs krijgen. Dat bod krijg je binnen één uur en is 100% gegarandeerd. Er wordt niet achteraf nog handjeklap gedaan om de prijs aan te passen. Bij Autoverkoop Partner werken we niet met één afnemer, maar een compleet netwerk aan gespecialiseerde inkopers. Hierdoor kunnen we het hoogste bod voor jou regelen. Als je dit bod accepteert, heb je jouw Nissan verkocht.

   Kan ik mijn eigen Nissan te koop zetten?

   Je kunt er ook voor kiezen om je Nissan zelf te gaan verkopen natuurlijk. Er zijn voldoende occasion-websites waar je jouw auto kunt aanbieden. Het is dan wel een stuk lastiger en omslachtiger. Naast het feit dat je een eigen advertentie moet maken, zijn er maar weinig mensen die de advertentie zien. Het is dus maar de vraag of je je auto überhaupt verkocht krijgt. Daarbij wordt je wel gebeld door mensen die het onderste uit de kan willen hebben en jouw Nissan voor minder dan de helft willen ophalen.

   Naast het feit dat occasion-websites vaak geld kosten om te mogen adverteren (en nog meer om goed zichtbaar te zijn) wordt er ook vaak onderhandeld. Eerst vaak online, maar vervolgens ook nog eens naast de auto als je pech hebt. Uiteraard zijn er dan voor de koper ineens allerlei redenen waarom jouw Nissan tóch minder waard is. Zie daar het voordeel van Autoverkoop Partner: daar doen wij namelijk niet aan. Geen vreemde mensen die op de stoep staan, geen druk om de Nissan toch voor minder te verkopen. Alle minder fijne aspecten van het particulier verkopen van een Nissan nemen wij van je over.

   Prijsonderhandeling van jouw Nissan occasion

   Handelen is onderhandelen. Het onderhandelen is een vak apart, zeker in de automarkt. Het is ook nog eens iets dat je moet liggen. Het kan zijn dat je wel je Nissan wil verkopen, maar totaal geen zin hebt in het onderhandelen over de prijs. Eerst moet je namelijk bepalen wat een realistische waarde voor jouw Nissan is. Nu is dat met bouwjaar, kilometerstand, technische staat en uitrusting nog wel te bepalen tegenwoordig. Maar als je dat dan gedaan hebt, moet je die prijs vervolgens zien te verdedigen bij potentiële kopers. Potentiële kopers die vaak weten wat ze willen en hoe ze de prijs omlaag moeten praten.

   Bij Autoverkoop Partner gaat dat dus heel anders in zijn werk. Elke handelaar wil natuurlijk een auto voor te weinig geld ophalen en er zijn genoeg handelaren die daarin slagen. Er zijn genoeg mensen die hun auto snel moeten verkopen omdat ze het geld nodig hebben. Bij Autoverkoop Partner laten we eerlijke afnemers bieden op jouw auto. De afnemer die jouw Nissan het liefste heeft, biedt het meest en zal ‘m krijgen. Zo heb jij het beste bod op jouw Nissan.

   Wij kopen alle Nissans

   Via Autoverkoop Partner kun je alle Nissans verkopen. Er zijn veel Nissan-modellen die op dit moment heel erg populair zijn. Denk aan de:

   • Nissan Pixo
   • Nissan Micra
   • Nissan Leaf
   • Nissan Juke
   • Nissan Qashqai
   • Nissan X-Trail

   Hoe werkt Autoverkoop Partner?

   1.

   De taxatie: jij vult zo duidelijk mogelijk alle gegevens van jouw Nissan in. Je zet de foto’s, bijzonderheden en belangrijke specificaties op een rij. Wij doen met onze specialisten een bod op jouw Nissan. Mochten er dan nog onduidelijkheden zijn, dan zullen wij je uiteraard even contacteren. Uiteindelijk komt er een bod op jouw Nissan. Dat is een gegarandeerd bod.

   2.

   Het bod komt binnen via je e-mail. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is beslissen of je akkoord gaat. Mocht je niet akkoord zijn, dan horen we graag waarom. Je zit zoals gezegd nergens aan vast, maar we leren graag om in de toekomst nog beter te kunnen bieden.

   3.

   Als je wel akkoord bent gegaan met het bod op jouw Nissan, gaan we alles in gang zetten voor je. We hebben je rekeningnummer nodig (om het geld naar over te maken) en natuurlijk je adresgegevens zodat we weten waar we de Nissan kunnen komen ophalen.

   4.

   Als de gegevens door jou zijn aangeleverd, gaan we een datum plannen om de Nissan op te halen. Binnen een paar uur krijg je van ons een voorstel voor het tijdstip. Mocht dit niet schikken, kunnen we samen altijd een ander moment plannen.

   5.

   Dan volgt alleen nog het ophalen van de Nissan. De chauffeur zal controleren of alles conform de beschrijving is. Als dat klopt, wordt direct je geld overgemaakt op jouw rekening. Ook belangrijk: je krijgt een vrijwaringsbewijs! De motorrijtuigenbelasting komt vanaf dat moment te vervallen. De verzekering moet je zelf even regelen.

   Hoe lang gaat dit allemaal duren?

   Als je alle informatie hebt ingevuld en de foto’s hebt geüpload, duurt het maximaal een uur voor je een bod van ons in je e-mail krijgt. Nissans zijn populaire occasions, dus er zijn altijd contacten van ons op zoek naar zo’n auto. Met name de elektrische Nissan Leaf is populair, evenals de crossovers Juke, Qashqai en X-Trail met hun hoge instap. De Nissan Pixo en Micra zijn vanwege hun lage kosten in trek. Maar ook op andere Nissans willen wij graag een bod doen!

   Het is uiteraard van belang dat je je jouw Nissan zo helder mogelijk omschrijft. De technische staat, een eventueel schadeverleden, de onderhoudshistorie, hoe lang de auto van jou is: we willen zoveel mogelijk weten. Dan kunnen we namelijk het best passende bod doen op jouw Nissan. Zo kunnen wij onze partners ook beter informeren over de auto.

    

    

   JE AUTO NU TAXEREN

   Mogen wij voor jou aan de slag gaan? Start nu direct met de verkoop van jouw auto!