JE AUTO THUIS OPGEHAALD

GEGARANDEERD BOD BINNEN 1 UUR

 

 

 

 

Jouw

Mercedes

verkopen?

 

Heb je geen zin in vreemde mensen en obscure handelaren voor de deur? Wil je een goede prijs vangen zonder poespas? Autoverkoop Partner is dan de aangewezen partner voor jou.
Mercedes verkopen

Waarom je met Autoverkoop Partner je

Mercedes goed kan verkopen.

 • Je krijgt een bod op jouw Mercedes binnen een uur
 • Het hele verkooptraject van je Mercedes verloopt eenvoudig en overzichtelijk online
 • Jouw Mercedes wordt opgehaald door ons wanneer jij het wil
 • Er is geen onderhandeling over jouw Mercedes bij het ophalen
 • Telefonisch zijn wij altijd bereikbaar voor vragen
 • Autoverkoop Partner heeft al 20 jaar ervaring met het inkopen van Mercedessen

Wat zijn redenen om jouw Mercedes aan Autoverkoop Partner te verkopen?

  Het kan zijn dat je na corona thuis bent gaan werken of ook het ‘hybride’ werken toepast, waardoor je minder gebruik maakt van je Mercedes. Daardoor is je mobiliteitswens veranderd en mag je Mercedes weg omdat;

   • Je hebt gekozen voor een Private Leaseauto
   • Via je werk een auto van de zaak kunt rijden.
   • Je een nieuwe auto hebt gekocht, maar korting zonder inruil hebt bedongen
   • Je een andere auto via een particulier gaat kopen die niet kan inruilen.

  Jouw Mercedes snel verkopen via Autoverkoop Partner?

  Aan elk begin komt een eind. Dus er zal een moment komen dat je afscheid wil of moet nemen van jouw Mercedes. Mercedes is niet alleen het oudste automerk, maar ook een van de meest gewilde automerken ter wereld. De compacte A en CLA zijn erg populair bij de jongeren. De B-Klasse is met zijn hoge instap en ruime interieur populair bij senioren en gezinnen. De C-Klasse en E-Klasse zijn ware evergreens die zakelijk zeer in trek zijn. En wat te denken van de taxibranche? Oh, en als de zon in de lente begint te schijnen, zoekt men graag een leuke SLK!

  Je kan je auto te koop aanbieden en aan de handel verkopen. Dan moet je maar net de mazzel hebben dat deze een eerlijke prijs biedt. Dat niet alleen, deze handelaren kunnen erg gewiekst zijn. Logisch, het is hun verdienmodel. Maar dat gaat dan wel ten koste van het bedrag dat jij voor je Mercedes wil krijgen. Bij Autoverkoop Partner gaat dat een stuk eenvoudiger. Je meldt de auto aan en je krijgt van ons een bod. Accepteer je dat bod, dan halen wij de auto voor je op.

  Hoe werkt Autoverkoop Partner?

  1.

  Meld de auto bij ons aan. Geef zo veel mogelijk informatie plus duidelijke foto’s. Mochten we vragen hebben, zullen we die aan je stellen.

  2.

  Via e-mail krijg je van ons een bod binnen een uur. Als je hiermee akkoord gaat, is jouw Mercedes verkocht! Ga je niet akkoord, is dat ook geen probleem. Wel horen we graag waarom je niet akkoord gaat, dan kunnen wij daar bij toekomstige klanten rekening mee houden.

  3.

  Ben je akkoord gegaan: gefeliciteerd! Dan gaan we nu het traject afhandelen om je Mercedes op te halen. We hebben je adresgegevens nodig zodat we weten waar we je auto op kunnen halen. Daarnaast hebben we een rekeningnummer nodig, zodat we het geld over kunnen maken.

  4.

  Alles voor elkaar? Mooi! Dan geven we je binnen een paar uur een datum waarop we de auto komen ophalen met onze transportdienst. Komt die datum niet uit? Geen enkel probleem. Geef dat bij ons aan en we maken samen met jou een nieuwe afspraak om jouw Mercedes op te halen.

  5.

  Op het moment van ophalen gebeuren er een paar belangrijke dingen. De auto wordt door de chauffeur gecontroleerd of deze voldoet aan de beschrijving. Als dit klopt, schrijven wij het geld direct over op je bank. Geen gedoe met contant geld! Staat het geld op je rekening? Dan geven wij jouw een vrijwaringsbewijs. Dan ben je direct van je auto af. Vergeet de verzekering niet te informeren! De motorrijtuigenbelasting wordt automatisch gestopt.

  Jouw Mercedes nu direct verkopen?

  Ben je net als ons erg enthousiast over het verkopen van jouw Mercedes? Dan is het nu tijd om de volgende stappen te ondernemen:

  1. Vul alle gegevens in over jouw Mercedes via ons formulier
  2. Voeg de foto’s toe
  3. Geef ons alle NAW-gegevens
  4. Druk op versturen.

  Als je dit gedaan hebt kun je je aanmelden via het Autoverkoop Partner aanmeldformulier. Als je deze zorgvuldig invult, doen wij de rest voor je!

   

   

  JE AUTO NU TAXEREN

  Mogen wij voor jou aan de slag gaan? Start nu direct met de verkoop van jouw auto!