JE AUTO THUIS OPGEHAALD

GEGARANDEERD BOD BINNEN 1 UUR

 

 

 

 

Jouw Audi verkopen?

 

Ben jij in het bezit van een Audi en wil je deze op de snelste en meest eenvoudige manier verkopen? Dan willen wij dit graag voor je uit handen nemen zodat dit zorgeloos verloopt.

Waarom je met Autoverkoop Partner
je Audi wel verkoopt?

 • Wij doen binnen één uur een gegarandeerd bod op jouw Audi!
 • Je verkoopt je Audi eenvoudig en volledig online aan ons
 • We halen je Audi op waar en wanneer het jou uitkomt
 • We zijn telefonisch goed bereikbaar als je vragen hebt
 • Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het online inkopen van auto’s
 • Altijd een eerlijke prijs

Wat doen wij niet?

 • We gaan niet onderhandelen als we je Audi komen ophalen

Wanneer is het handig om jouw Audi aan ons te verkopen?

 • Je hebt een andere auto gekocht zonder je Audi in te ruilen
 • Je gaat nu vaker thuiswerken en hebt je Audi niet meer nodig
 • Je krijgt een auto van de zaak en gebruikt je Audi niet meer
 • Je gaat je volgende auto kopen bij een particulier en die wil jouw Audi niet inruilen
 • Je gaat private leasen, dus je Audi wordt overbodig

Je kan jouw Audi verkopen bij een handelaar die je een handelsbod geeft. De handelsprijs is uiteraard de laagst mogelijke prijs, zodat de handelaar nog geld kan verdienen. Dat doen wij bij Autoverkoop Partner anders: je kunt voor jouw Audi een eerlijke en correcte prijs krijgen. Dat bod krijg je binnen één uur en is 100% gegarandeerd. Er wordt niet achteraf nog handjeklap gedaan om de prijs aan te passen. Bij Autoverkoop Partner werken we niet met één afnemer, maar een compleet netwerk aan gespecialiseerde inkopers. Hierdoor kunnen we het hoogste bod voor jou regelen. Als je dit bod accepteert, heb je jouw Audi verkocht.

Zelf jouw Audi verkopen?

Adverteren
Ben je aan het overwegen om jouw Audi zelf online te verkopen? Denk er dan wel aan dat het een stuk lastiger en omslachtiger is om ervoor te zorgen dat je de juiste mensen bereikt. Naast het feit dat je een eigen advertentie moet maken, blijft het altijd maar de vraag of je de auto voor de gewenste prijs verkoopt.

Onderhandelen
Het kan zijn dat je wel je Audi wil verkopen, maar totaal geen zin hebt in het onderhandelen over de prijs. Eerst moet je namelijk bepalen wat een realistische waarde voor jouw Audi is. Nu is dat met bouwjaar, kilometerstand, technische staat en uitrusting nog wel te bepalen tegenwoordig. Maar als je dat dan gedaan hebt, moet je die prijs vervolgens zien te verdedigen bij potentiële kopers. Potentiële kopers die vaak weten wat ze willen en hoe ze de prijs omlaag moeten praten, waardoor jij uiteindelijk overblijft met de helft van de realistische waarde.

Hoe lost Autoverkoop Partner dit op voor jou?

Wij laten eerlijke afnemers bieden op jouw Audi. De afnemer die jouw auto het liefste heeft, biedt het meest en zal ‘m krijgen. Zo heb jij altijd het beste bod op jouw Audi.

Wij kopen alle Audi’s in:
Audi A1, Audi A2, Audi A3, Audi A4, Audi A5, Audi A6
Audi Q3, Audi Q5, Audi Q7, Audi E-tron, Audi Q4
Audi R8, Audi RS3, Audi RS5, Audi RS6, Audi RS7, Audi RSQ8

Hoe werkt Autoverkoop Partner?

1.

De taxatie: jij meldt je Audi bij ons aan en wij doe jou een bod gebaseerd op de huidige marktwaarde. Hierdoor is het bod altijd gegarandeerd. Hebben we nog vragen? Dan nemen we contact met je op!

2.

Je ontvangt van ons een bod per e-mail. Indien je hiermee akkoord gaat is je Audi verkocht. Ga je niet akkoord? Geen probleem! Uiteraard zijn we dan wel benieuwd waarom dat zo is. Daar leren wij ook weer van!

3.

Als je akkoord bent gegaan hebben we nog wat aanvullende gegevens nodig. Waar we je Audi kunnen ophalen bijvoorbeeld. Ook krijgen we dan graag je bankrekeningnummer, zodat we het geld naar je kunnen overmaken.

4.

Als de administratie rond is, plannen we graag het ophalen van jouw Audi. We laten je binnen een paar uur weten wanneer we de auto willen ophalen. Komt het door ons gekozen tijdstip niet goed uit? Dan plannen we samen een ander moment!

5.

Op de dag van ophalen regelen we de overdracht. Onze chauffeur controleert of jouw Audi voldoet aan de beschrijving en rondt de verkoop verder af. Je ontvangt ter plekke de vrijwaring en het geld wordt aan je overgemaakt. Pas als het geld op jouw rekening staat vertrekt de chauffeur!

Het helpt natuurlijk enorm als je je Audi compleet en uitgebreid beschrijft. Hoe meer informatie wij de kopers kunnen aanbieden, hoe beter onze partners in staat zijn om een mooi bod op jouw Audi uit te brengen! Met een eerlijke beschrijving en veel details kunnen wij beter de waarde van jouw auto inschatten. Daardoor kunnen wij een helder beeld van jouw Audi schetsen bij de autobedrijven in ons netwerk. Bovendien hoeven wij minder vragen te beantwoorden en hebben we dus sneller mooie biedingen op jouw Audi.

 

 

Andere Audi eigenaren
waren je voor

JE AUTO NU TAXEREN

Mogen wij voor jou aan de slag gaan? Start nu direct met de verkoop van jouw auto!