JE AUTO THUIS OPGEHAALD

GEGARANDEERD BOD BINNEN 1 UUR

 

 

 

 

Jouw

Tesla

verkopen?

 

Ben jij in het bezit van een Tesla en wil je deze op de snelste en meest eenvoudige manier verkopen? 
Tesla verkopen

Waarom je met Autoverkoop Partner

je Tesla wél verkoopt?

  • Wij doen binnen één uur een gegarandeerd bod op jouw Tesla!
  • Je verkoopt je Tesla eenvoudig en volledig online aan ons
  • We halen je Tesla op waar en wanneer het jou uitkomt
  • We gaan niet onderhandelen als we je Tesla komen ophalen
  • We zijn goed telefonisch te bereiken als je vragen hebt
  • Wij hebben 20 jaar ervaring met het online inkopen van auto’s

  Wanneer is het handig om je Tesla aan ons te verkopen?

   • Je gaat meer thuiswerken en minder kilometers maken
   • Je wil een andere auto kopen en wil je Tesla snel kwijt
   • Een private lease contract past beter bij je
   • Je krijgt een leaseauto en je Tesla is niet meer nodig

   Je Tesla snel verkopen?

   Wil je snel van je Tesla af tegen een eerlijke prijs? Bij Autoverkoop Partners helpen we al twintig jaar mensen hun auto snel te verkopen. We zijn gespecialiseerd in het inkopen van jouw Tesla. Tesla is op dit moment een zeer gewild merk. Deze moderne elektrische auto’s zijn zeer gewild op de tweedehands markt. Als je een Tesla als occasion aanbied zul je binnen no-time een leger handelaren aan de telefoon hebben, de één nog gewiekster dan de ander. Niet bij ons! Als je bij ons je Tesla te koop aanbiedt, krijg je binnen een uur een eerlijk, gegarandeerd bod op je Tesla! Bij ons geen gedoe maar gewoon snel en eerlijk antwoord. Onze Tesla-specialist biedt de auto aan binnen ons netwerk van afnemers, onderhandelt voor je en komt bij je terug met het hoogste bod. Accepteer je dit bod, dan heb je je Tesla verkocht. Snel, simpel en zonder gezeur.

   Je Tesla te koop zetten

   Natuurlijk kun je je Tesla lokaal te koop zetten. De kans is dan echter groot dat je slechts een klein publiek bereikt. Wellicht wil iemand uit je familie- of vriendenkring je Tesla overnemen. En misschien wil die ook nog wel een nette prijs betalen. Maar wat als er over een maand ineens een grote reparatie gedaan moet worden? Daar komt misschien wel gezeur van! Dus verkoop je liever aan een vreemde. Wellicht kies je dus voor een occasion website of andere online marktplaats. Dan heb je een grote kans dat er een handelaar aan de deur komt. Een handelaar die allerlei redenen paraat heeft waarom jouw Tesla minder waard zou zijn dan eigenlijk het geval is. Je moet sterk in je schoenen staan tegenover iemand die elke dag zo goedkoop mogelijk probeert auto’s in te kopen. Dat is niet voor iedereen weggelegd!

   Bij Autoverkoop Partner komt er geen louche handelaar aan de deur. Niemand die je onder druk zet om je Tesla nu direct te verkopen, tegen de laagste prijs. Nee, die ellende nemen wij van Autoverkoop Partner je graag uit handen. Wij verkopen jouw Tesla voor de best mogelijke prijs!

   Onderhandelen over de prijs van je Tesla?

   Zelf onderhandelen over de prijs van je Tesla is niet altijd fijn. Als je de Tesla aan een bekende verkoopt heb je misschien de neiging minder dan de daadwerkelijke waarde te vragen. En wat als er een opkoper aan de deur komt? Dan laat je je misschien overbluffen en verkoop je je Tesla te goedkoop. De praktijk leert dat verkopers vaak akkoord gaan met een te lage prijs voor hun Tesla.

   Maar niet bij Autoverkoop Partner! Bij ons geen handjeklap aan de deur, geen zorgen dat de koper terugkomt met problemen, geen afdingende handelaren of tijdrovende onderhandelingen over de prijs. Gewoon makkelijk online aanbieden en binnen een uur een gegarandeerd, eerlijk bod op jouw Tesla, dat is wat wij bij Autoverkoop Partner doen.

   Online je Tesla verkopen

   Als je je Tesla wil verkopen is online adverteren natuurlijk een logische stap. Een advertentie op één van de online marktplaatsen ligt voor de hand. Bij veel autoverkoopsites geldt echter dat je een bedrag betaalt om je Tesla te adverteren. Daar komt bij dat je dan maar af moet wachten of er op je Tesla geboden gaat worden. Ook moet je zelf de advertentie en foto’s regelen. En als de advertentie eenmaal online staat moet je ook nog alle binnenkomende e-mails met vragen en biedingen beantwoorden. Dat is vaak lastig, omdat de ene klant snel wil schakelen voor een scherpe prijs, terwijl een andere klant iets meer bedenktijd nodig heeft maar meer wil betalen. Weer iemand anders heeft een heleboel moeilijke vragen maar komt nooit tot een bieding. Allemaal zaken die een hoop stress en frustratie kunnen veroorzaken bij het online verkopen van je Tesla. Bovendien zien we dat Tesla’s niet zo makkelijk tussen particulieren verkocht worden. Het gaat vaak om dure auto’s, waardoor kopers graag de extra zekerheid van (BOVAG-) garantie bij een autobedrijf zoeken.

   Je Tesla verkopen zonder zorgen

   Autoverkoop Partner neemt alle zorgen op zich bij het verkopen van je Tesla. We snappen dat jij niet op stress, zorgen en problemen zit te wachten en nemen je die graag uit handen. Je meldt je Tesla simpelweg gratis bij ons aan. Vervolgens zorgen wij dat de Tesla wordt aangeboden binnen ons grote netwerk van autobedrijven.

   Die bedrijven kunnen vervolgens bij ons terecht voor alle vragen die ze over jouw Tesla hebben. Je hoeft dus nooit lastige kopers te woord te staan, dat doen wij allemaal voor je! Wij zorgen dat het hoogste bod aan jou wordt overgemaakt en dat de overdracht van je Tesla geregeld wordt. Alles wordt door Autoverkoop Partner simpel en snel geregeld!

   Wij verkopen alle Tesla’s

   Tesla heeft inmiddels een aardig aantal modellen op de markt en er komen er ook nog een paar bij in de nabije toekomst. Een overzicht:

   • Tesla Model 3
   • Tesla Model S
   • Tesla Model X
   • Tesla Model Y
   • Tesla Roadster

   Of je nu een Tesla Model Y van een halfjaar oud hebt of één van de eerste Tesla Model S’en rijdt: wij verkopen hem voor je! We hebben veel ervaring met alle gangbare modellen van Tesla. Ons uitgebreide netwerk van autobedrijven heeft bovendien veel interesse in elektrische auto’s. Het tweedehands aanbod elektrische auto’s is namelijk niet heel groot, maar de vraag neemt snel toe! We zijn er daarom zeker van dat we een mooie prijs voor jouw Tesla kunnen krijgen.

   Hoe werkt Autoverkoop Partner?

   1.

   De taxatie: jij meldt je Tesla bij ons aan en wij doe jou een bod gebaseerd op de huidige marktwaarde. Hierdoor is het bod altijd gegarandeerd. Hebben we nog vragen? Dan nemen we contact met je op!

   2.

   Je ontvangt van ons een bod per e-mail. Indien je hiermee akkoord gaat is je Tesla verkocht. Ga je niet akkoord? Geen probleem! Uiteraard zijn we dan wel benieuwd waarom dat zo is. Daar leren wij ook weer van!

   3.

   Als je akkoord bent gegaan hebben we nog wat aanvullende gegevens nodig. Waar we je Tesla kunnen ophalen bijvoorbeeld. Ook krijgen we dan graag je bankrekeningnummer, zodat we het geld naar je kunnen overmaken.

   4.

   Als de administratie rond is, plannen we graag het ophalen van jouw Tesla. We laten je binnen een paar uur weten wanneer we de auto willen ophalen. Komt het door ons gekozen tijdstip niet goed uit? Dan plannen we samen een ander moment!

   5.

   Op de dag van ophalen regelen we de overdracht. Onze chauffeur controleert of jouw Tesla voldoet aan de beschrijving en rondt de verkoop verder af. Je ontvangt ter plekke de vrijwaring en het geld wordt aan je overgemaakt. Pas als het geld op jouw rekening staat vertrekt de chauffeur!

   Hoe snel verkopen wij jouw Tesla?

   Binnen één uur hebben wij gegarandeerd een bod op de Tesla die jij wil verkopen! Juist omdat elektrische auto’s zo populair zijn, verkopen we deze vaak heel makkelijk. Zeker de populaire modellen als de Tesla Model 3, Tesla Model S en Tesla Model Y zijn bij onze partners zeer gewild!

   Het helpt natuurlijk enorm als je je Tesla compleet en uitgebreid beschrijft. Hoe meer informatie wij de kopers kunnen aanbieden, hoe beter onze partners in staat zijn om een mooi bod op jouw Tesla uit te brengen! Met een eerlijke beschrijving en veel details kunnen wij beter de waarde van jouw auto inschatten. Daardoor kunnen wij een helder beeld van jouw Tesla schetsen bij de autobedrijven in ons netwerk. Bovendien hoeven wij minder vragen te beantwoorden en hebben we dus sneller mooie biedingen op jouw Tesla.

   Jouw Tesla nu direct verkopen?

   Ben je net als ons erg enthousiast over het verkopen van jouw Tesla? Dan is het nu tijd om de volgende stappen te ondernemen:

   1. Vul alle gegevens in over jouw Tesla via ons formulier
   2. Voeg de foto’s toe
   3. Geef ons enkele persoonlijke gegevens
   4. Druk op versturen.

   Als je deze zorgvuldig invult, doen wij de rest voor je!

    

   JE AUTO NU TAXEREN

   Mogen wij voor jou aan de slag gaan? Start nu direct met de verkoop van jouw auto!